23 d’abr. 2013

Viatge al Sur de la India i Sri Lanka.

Al veure les noves dades econòmiques que ha presentat el govern, segueixo de sabàtic i me'n torno al Orient.
Me'n vaig el 24 d'Abril al Sur de la Índia i a Sri Lanka. Tinc un vol de tornada des de Mumbai el 28 de Maig i la resta està per veure.

En l'últim any he estat per el Sur de la Xina, SudEst d'Asia i també Turquia/Grècia/Balcans i Etiòpia, que son llocs a on Àsia és transforma en Europa i Africa.
Ara em toca la Índia, que és el lloc a on molts viatgers cauen derrotats.



Orient és fascinant i cal fer un esforç per entendre-ho, per a entendre el que ens passa aquí.
Un jove programador a España guanya 40$ per dia, a la Índia 10$ i als USA 400$. La diferència entre la Índia i España és que aquí el jove programador sent que està abandonant la classe mitjana a la que pertanyien els seus pares, mentre a la Índia aquest jove és ja nova classe mitjana.

Suposo que és més complicat. 18 llengües oficials, 14 alfabets. Qui creu en 17.000 deus, qui creu en un d'únic i veritable, i qui no creu en cap.
Als lavabos es fa servir la mà esquerra i aigua, en lloc de la mà dreta i paper.

En fi, moltes coses per explicar. Per no aburrirme, i aburrir als que s'ho llegeixin, ho aniré explicant al blog que he fet servir en altres viatges:

L'adressa és la mateixa alfonssort.blogspot.com He afegit al blog uns mòduls que fan fàcil rebre per mail la comunicació de noves entrades al blog.

El blog admet comentaris, i son benvinguts.

Fins aviat i una abraçada molt forta !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada